«
»

Affärsidéer, Bloggosfären, Webbutveckling

25 sajter bortskänkes

2008.11.13 | 3 Comments

Pierre Söderman heter killen som startar upp, fyller på material, skaffar inlänkar till och sen ger bort 25 sajter. Han skriver om detta på bloggen 25sajter.blogspot.com Varför gör han detta kan man undra och själv skriver han

Av flera skäl. Dels för att jag ständigt kommer på nya ideér på vad man skulle kunna göra på internet men det är inte alltid som jag förverkligar dem. Förhoppningsvis kan jag tjäna en liten slant på sajterna tills det är dags att skänka bort dem. Sen en stor del är att få uppmärksamhet inom internetentreprenör världen och därmed få en språngbräda för andra projekt som jag företar mig.

Pierres idé har redan uppmärksammats och jag skulle tro att mer kommer! Han har dessutom lyckats värva Binero som sponsor, så överlåtelserna kommer vara gratis när det är dax.

En annan kille som kör ett liknande race är Jonny Elofsson som med sitt Crazy November ska lansera en sajt om dagen – dock kommer han att behålla dem när de är klara.

Intressanta idéer från bägge killar och jag kan bara önska dem lycka till!!

Ett helt annat projekt som ska bli intressant att följa är 24 hour business camp. Mer om kommer!

Taggar:, ,

3 kommentarer

Vad tycker du?

Skriv vad du tycker här nedan eller trackbacka från din egen sajt. Prenumerera på kommentarerna.

Var trevlig, håll det snyggt, håll dig till ämnet och ingen spam tack

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:

:


«
»