«
»

BlueCow

Bingo! ..hoppas jag

2011.10.12 | Comment?

BingoUnder en tid har jag byggt på ett litet nätverk av sajter med information om bingo. Varför då? Helt enkelt för att jag vill försöka återvända till förstasidan – och helst så klart förstaplatsen – just på sökordet bingo från en neslig 14e plats just idag.

Just nu består det av 83 sajter med varierande innehåll relaterat till bingo och innan året är slut ska det vara minst 100 sajter. Än så länge ligger de och mognar till sig – jag jobbar ännu inget med extern inlänkning och intern länkning i nätverket kommer ske med stor försiktighet.

Idag ligger bingosajterna spridda på flera olika webbhotell och IP-nummer, både svenska och utländska. Tankar har funnits att samla allt på en VPS med flera IP-nummer för att underlätta underhåll, men eftersom jag använder ManageWP så är det inte kritiskt att göra ändringar ännu.

Initialt byggs sajterna med WordPress med några för avsikten lämpliga plug ins. Alla får bland annat Rank Tracker så jag enkelt kan följa inkommande sökningar och statistiken tar jag via Statcounter eftersom det inte lämnar några fotspår i form av ID.
Innehållet köper jag från oDesk, så jag får unikt innehåll om bingo.

Så småningom kommer jag börja jobbet med extern inlänkning och det kommer bli den tunga delen eftersom i princip ingen ger spontanlänkar till bingosajter om de inte bedriver bingospel. En strategi ligger klar – bara till att ta sig tid att genomföra den!
Jag har samtidigt för avsikt att länka upp relaterade sidor mot varandra – men det blir med stor försiktighet!

När sajterna fått inlänkar som mognat lite är det dags att försiktigt börja länka upp Bingorama och förhoppningsvis ger detta ett resultat som jag förväntar mig så jag själv kan ta ledigt och kanske ägna min tid åt att spela bingo på nätet 😉

Taggar:, ,

Vad tycker du?

Skriv vad du tycker här nedan eller trackbacka från din egen sajt. Prenumerera på kommentarerna.

Var trevlig, håll det snyggt, håll dig till ämnet och ingen spam tack

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:

:


«
»