«
»

BlueCow

Inflyttad!

2009.12.14 | 3 Comments

Idag blev det (arbets)premiär på kontoret, vilket känns riktigt skönt! Att Jonny sedan mötte upp med en flaska japansk single malt gjorde ju inte det hela sämre. Lite trist bara att Tomaz fick lov att stanna hemma på VAB – men det kommer fler dagar med friska barn.

Fick jag då något gjort? Jodå, mer än jag skulle gjort under samma tid om jag jobbat hemma. Utöver att koppla in dator, skärmar och tangentbord/mus så hann jag även besvara ett par förfrågningar om samarbeten inom bingo, lägga till innehåll på en del sajter och diverse mindre justeringar. Dessutom så klart lite lunch!

Dagens mest intressanta var dock samtalet med Andreas från Royal-Line som är grossister för Nuut. Vi får se om det kan leda till något spännande!

Imorgon ska jag försöka komma ihåg kameran för att kunna prestera åtminstone någon bild på det än så länge mycket spartanskt inredda kontoret

Taggar:, ,

3 kommentarer

Vad tycker du?

Skriv vad du tycker här nedan eller trackbacka från din egen sajt. Prenumerera på kommentarerna.

Var trevlig, håll det snyggt, håll dig till ämnet och ingen spam tack

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:

:


«
»