«
»

Okategoriserat

Ingenting är omöjligt – bara olika svårt

2009.04.19 | 6 Comments

Omöjligt men åndå inteInspiration är härligt och ännu härligare när det kommer i direktinjektion från ens egna barn! Jag har sedan länge haft uttrycket “Ingenting är omöjligt – bara olika svårt” som ledstjärna. Det händer att jag själv tvivlar, men i slutänden har alla problem ändå löst sig. Kanske inte som man tänkt eller hoppats men det har ändå kommit till en lösning i någon form.

Mina barn går simskola, något som de emellanåt tydligt visat att de inte är speciellt intresserade av. Ibland har jag fått busa och locka lite för att få ner dem i vattnet, men efteråt har de alltid varit helnöjda.

Så idag gjorde Filip det som tidigare varit omöjligt för honom, han simmade 25 meter – över den djupa delen! Tidigare har han vänt när det börjat bli djupt, men idag hade han tydligen bestämt sig för att han skulle simma hela längden. Inte nog med att han gjorde det en gång – han vände dessutom och tog sig över en gång till direkt efteråt!

Filip var jättestolt – pappa ännu stoltare!

Inte nog med att jag blev oerhört stolt över att han gjorde något som tidigare varit omöjligt för honom, han fick mig dessutom inspirerad att vilja ta tag i en del saker som jag själv känt som nästintill omöjliga en tid. Han bevisade för mig att allt faktiskt går att göra – bara man vill! Inspiration och motivation är det som behövs och båda fick jag idag.

Tack Filip!

Taggar:,

6 kommentarer

Vad tycker du?

Skriv vad du tycker här nedan eller trackbacka från din egen sajt. Prenumerera på kommentarerna.

Var trevlig, håll det snyggt, håll dig till ämnet och ingen spam tack

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:

:

:


«
»